Wanneer het Griffith ontdek?
Wanneer het Griffith ontdek?

Video: Wanneer het Griffith ontdek?

Video: Wanneer het Griffith ontdek?
Video: Why did griffith r@p€ casca ? { berserk } 2024, Mei
Anonim

1928

Met betrekking tot hierdie, wanneer het Frederick Griffith DNS ontdek?

In 1928, Britse bakterioloog Frederick Griffith 'n reeks eksperimente uitgevoer met Streptococcus pneumoniae-bakterieë en muise. Griffith het nie probeer om die genetiese materiaal te identifiseer nie, maar eerder 'n entstof teen longontsteking probeer ontwikkel.

Weet ook, het Griffith transformasie in bakterieë ontdek? van Griffith eksperimenteer was 'n eksperiment wat in 1928 deur Frederick gedoen is Griffith . Dit was een van die eerste eksperimente wat dit toon bakterieë kan DNA kry deur 'n proses genoem transformasie . Griffith twee stamme van Streptococcus pneumoniae gebruik.

Gevolglik, hoe het Frederick Griffith tot DNA bygedra?

Griffith Soek na die genetiese materiaal Baie wetenskaplikes bygedra het tot die identifikasie van DNA as die genetiese materiaal. In die 1920's, Frederick Griffith 'n belangrike ontdekking gemaak. Hy het twee verskillende stamme van 'n bakterie bestudeer, genaamd R (rowwe) stam en S (gladde) stam. van Griffith Eksperimentele resultate.

Waar het Frederick Griffith gewerk?

Frederick Griffith is gebore in Hale, Cheshire, Engeland in 1877. Hy was een van twee kinders en albei was in diens van die Britse regering as mikrobioloë. Griffith het die Universiteit van Liverpool bygewoon en in 1901 gegradueer. Hy is in 1941 in Londen, Engeland, dood weens 'n lugaanval tydens die Tweede Wêreldoorlog.

Aanbeveel: